La storia di Borotalco nell'Italia che cambia

1878 Era odata o mica farmacie in Florenta...

Henry Roberts descopera formula Boro-Talcum: cine stie daca isi putea imagina ca acea pulbere alba urma sa rasfete pielea oamenilor timp de peste cinci generatii!

1904 Emotii la cutie!

Produsul Borotalco este ambalat în clasica cutie verde si intra in casele italienilor.
Toata lumea din Italia are o amintire legata de acea cutie verde.

1915 Produsele Borotalco sunt pentru intreaga familie

Va amintiti micile farmacii ce vindeau Borotalco?
Datorita publicitatii din ultimii ani, produsele Borotalco sunt cunoscute si apreciate pentru multiplele lor beneficii. Borotalco este after shave-ul ideal pentru barbati, pudra delicata pentru femei, pudra racoritoare si calmanta pentru toti copii.
Atat atunci, cat si acum, pudra de talc avea si are sute de intrebuintari.

1929 Unic si inimitabil

In ultimii ani au existat multe tentative de a imita un mare succes, dar totul e istorie: DACA NU E ROBERTS, NU E BOROTALCO! Corect?

Anii '90 Ia nastere linia de produse Borotalco

Parfumul Borotalco de demult este intotdeauna cu tine, datorita sapunurilor lichide, sapunurilor solide, deodorantelor, spumei de baie si spumei de dus. Un produs Borotalco pentru fiecare ocazie!

1999-2003 De la Borotalco, un nou mare succes!

Datorita noilor deodorante Borotalco cu microparticule de talc natural, foarte multe familii pot spune in sfarsit... „Stop transpiratiei!

2004 100 de ani nici nu se simt!

Linia Borotalco isi sarbatoreste aniversarea cu o expozitie ad-hoc, pentru a ne aminti ca timpul trece, dar marile marci raman! Iau nastere noi linii de produse, pentru a satisface exigentele tuturor: si tu, ce fel de Borotalco esti?

2012-2014 Familia Borotalco se largeste

Borotalco se pregateste pentru noi infruntari si noi piete: lansarea cremei de corp hidratante in 2013 este doar inceputul! Iar gama de deodorante se imbogateste cu doua noi variante atent studiate pentru a te face sa te simti mai sigura pe tine in orice situatie: White (2012), linia de deodorante Borotalco cu mosc alb, pentru o senzatie fresh ce dureaza pana seara, si MILK (2014), cea mai noua linie de deodorante cu lapte hidratant, pentru o piele matasoasa si uscata. Anii trec, dar Borotalco este intotdeauna aproape de tine...Esti pregatita sa descoperi ce surprize iti rezerva viitorul?

BOROTALCO

Vintage

O poveste in culori

anii 20

anii 30

anii 40

anii 50